November 2009

Hej Allihop!

Filmprojektet är i full gång (har lämnat första omgången inlämnade filmer till Våmhus) och vi har mycket annat pyssel för oss på vårt kontor i källaren. Tack allihop för besöken som vi har haft hittills i Bystugan! Det är jättetrevligt med besök från byborna! Vi hoppas att det blir många fler framöver!

Ärums Tette

 

Säljes!

Farmartank med elpump 3m³

Priset kan
diskuteras.

0251-30086

Textruta: FRÅN VHS TILL DVD OCH
 8mm VHS-C KASETTER TILL  DVD
Byrådet har köpt in en maskin som dubbar film från VHS till DVD så nu kan ni lämna in era filmer som ni vill ha överförda från VHS till DVD till oss i källaren i Bystugan. Öppet mellan kl. 10-14. Vi tar även emot 8mm VHS– C
( filmkamerorna innan digitala) som vi har en adapterVHSkasett till och sedan för över till DVD. För privata filmer tar vi en startavgift på 50kr per film och sedan 1kr per minut. 
DVD skiva och fodral ingår.
Är det filmer som vi kan och får använda till en framtida Åsenfilm blir det gratis.
Pengarna går oavkortat in i filmprojektet.
Välkomna med era filmer.

 

Världen är orättvis!

Är något vi blev påminda om när Brillan drabbades av sin svåra sjukdom och senare lämnade oss. Varför är det så? Ingen vet.

Brillan, som vi alltid känt henne, har under en följd av år försett oss med senaste nytt från vår vackra by och jag hoppas att hon åtminstone känt vår uppskattning även om vi är
dåliga att uttrycka sådant och ofta för sent.

Vi får trösta oss med att hon inte längre behöver lida även om det är en klen tröst. Hon var behövd av många, bybor, släkt och vänner—vi får försöka minnas henne så. Vila i frid med allas våra tankar och minnen.

Ordf i Åsens Byråd

Ovan molnen himlen klarnar

Rymdens EVIGHET blir SJÄLENS flykt

Allas minnen följer Dig och Du med Oss

Vila i Frid!

Till sida 2