Årgång 12  Nummer 4                          April 2010

Hej Allihop!

 

Nu är allergisäsongen här igen. Så nu gäller det att bunkra upp med  allergimedicin av alla de olika slag.  Hoppas att ni är lyckligt lottade och slipper detta elände.  Tyvärr hör jag inte till de lyckligt lottade  men det är sånt man får räkna med.  Ut och njut av vårsolen och hoppas att ni vill komma och titta på brännboll och gå tipspromenaden. Håll tummarna för fint väder.

.

Ärums Tette

 

Tipspromenad
Måndag
den 3 Maj
kl. 18.00-18.30
.
Start och stopp vid Soldis.
Sträckan är runt ”Abugålytsa”.
 Startavgift 20:-
Prisutdelning när alla har kommit tillbaka. Kaffe serveras.

Kiosk

Välkomna!

Arr: Byrådet

Säljes

Pojkcykel
24 tum,
21 växlar,

heldämpad,

fint skick.

500:-

 

Ring:

 070-532 02 34

På måndag blir det Brännboll vid Soldis på lindan utanför. Alla är välkomna att
deltaga, ung som gammal och alla mittemellan. Vill ni inte spela så vill vi gärna ha publik (ta med en hopfällbar stol). Det
behövs även en domare och en
poängräknare (vuxna till dessa platser). Det finns fika och kiosk inne på Soldis om ni hellre bara vill sitta och prata lite.
Annars blir det fika för alla efter matchen på Soldis. Brännboll blir om vädret tillåter annars är vi i Gympasalen och spelar boll i någon form.

Hjärtligt välkomna!

En morgon när min tonårsson
skulle gå till skolan sa jag åt
honom att etiketten innanför tröjkragen stack ut. ”Jag vet”, svarade han. ”Det är en grej som jag och några andra killar har börjat med”. Han fortsatte att ha en etiketten på det där viset. ”Nej, nu står jag inte ut längre” sa jag några veckor senare. ”Varenda gång jag ser den där lappen så vill jag stoppa in den åt dig”. Jag stoppade in etiketten  innanför halslinningen och rufsade om honom i håret. ”Just det”, log han illmarigt. ”Alla tjejerna gör precis likadant”.

En dag kom maken med två omaka strumpor i händerna till sin fru och sa irriterat: ”Elisabeth, nu har de här strumporna legat i min låda i flera månader utan att någon av makarna har dykt upp. Har du någon aning om vart de hat tagit vägen?” Utan ett ord tog frun den ena strumpan ifrån honom, vände den till rätsidan och vips hade maken ett par igen.

Grattis Mika på födelsedagen den 16 april! Önskar Tette

Till sida 2